A fogorvos válaszol

Kiszedett foggyökerek utáni fájdalom

.

Üdvözletem.

Páromnak hétfőn kiszedtek 8gyökeret mert cisza volt rajtuk..előtte nagyon be volt dagadva ,megvágták az ínyét és a betokosodott váladék így eltávozott. Hétfőn kiszedték neki a 2foga által bentmaradt gyökereket ,eddig enyhe fájdalmai voltak , de szerda óta “szétszakad “az arca. Kapott antibiotikumot ma és eddig szedte a cataflamot. Van erre valami gyógymód amivel otthon lehet rajta segíteni?
Válaszát előre is köszönöm.

Válasz

Kedves Kérdező!

Bármilyen sebészi beavatkozást követően az első választandó dolog, ami szóba jöhet egy kontroll a kezelőorvosnál. Házi praktikákkal sajnos nem sokra megy, ha egy gyulladás fellángol, vagy esetleg valamilyen komolyabb szövődmény alakul ki.

Amennyiben az antibiotikum hatására sem javul párja állapota, kérem keressék fel újból kezelőorvosát.

Üdvözlettel:

dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk