A fogorvos válaszol

Kivehető fogsor

T. Csuzi

Tisztelt Cím
Nekem a felső fogaimat ki kellett húzni és teljes kivehetö fogsort kell csinaltatnom,az alsó fogsorban maradt 6db fog elől 2-2,hátúl 1-1 mindkét oldalon.A fogorvosom levette egyszerre a felső illetve az alsó mintát is úgy ,hogy az alsó megmaradt fogaimmal.Lehet hogy csak én értettem félre,de csak egyenlőre a felső fogsorról volt szó,ezért nem értem hogy miért kellett egyszerre levenni mind két mintát.Vagy pedig megmaradt fogakra is van kivehető fogsor?Előre is köszönöm a válaszukat

Válasz

Kedves Kérdező!

Bármilyen fogtechnikus által készített munka készül egy állcsonton (korona, inlay/onlay, részleges vagy teljes kivehető fogsor), minden esetben veszünk lenyomatot az ellenkező állcsontról is. Ennek hiányában a fogtechnikus kolléga semmilyen információval nem rendelkezne az Ön harapásáról, a két állcsont viszonyáról.

A kezelési tervet, amennyiben kérdései vannak, kérem beszélje át újra kezelőorvosával.

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk