A fogorvos válaszol

kivehető fogszabályzó tisztítás

Tisztelt Doktornő!Olvastam, hogy volt már egy látogató, aki ugyan ezt a kérdést tenne fel, én viszont arra lennék kíváncsi, hogy milyen házi módszert tud javasolni? Az jó a kivehető sínnek, ha például ecetes vagy citromleves meleg vízbe áztatom? Féltem a fogaimat, hogy ha így rászorít ez az éjszakai fogszabályzó sín, és ott hamarabb szaporodnak a baktériumok, ne szuvasodjanak jobban a fogaim. Sajnos már így is voltak gondok, többször kellett tömni a fogaimat, és még fiatal vagyok. Várom a tanácsait, előre is köszönöm, Tünde

Válasz

A kivehető fogszabályozót fogkefével, fogkrémmel kell tiszítani. Áztatani egyáltalán nem kell semmilyen folyadékban. A tisztítást követően szárazhelyre kell tenni, hogy meg tudjon száradni.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk