A fogorvos válaszol

Korona

B. Évi

Üdvözlöm!
Én most csináltatok cirkón koronát. Ma kaptam meg az ideiglenes koronát.
Egyik kérdésem az lenne hogy ha fémallergiás vagyok ( nikkelszulfát, palládiumklorid )akkor arra a ragasztóra is lehetek allergiás amivel ma feltették az ideiglenest?
A másik kérdésem az lenne h a cirkón koronára biztosan nem lehetek allergiás?
Vagy ragaszkodjak a végleges felrakása előtt egy all.vizsgálathoz ami konkrétan erre irányul?
Nagyon köszönöm a választ!

Válasz

Kedves Kérdező!

Én sajnos nem tudom, kezelőorvosa milyen típusú ragasztót használt, illetve azt sem, a végleges koronát mivel fogja felragasztani. Számtalan anyag létezik a piacon.

Fenti kérdéseit inkább kezelőorvosával kellene megvitatnia, aki ismeri az Ön részletes kórtörténetét, amennyiben jelezte allergiáit, látta ennek hivatalos dokumentumait, és ezek tükrében készített Önnek kezelési tervet.

Üdvözlettel:

Uniklinik!

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk