A fogorvos válaszol

Korona alatt érzékeny fog

Kedves Doktor Nő/Úr! 4 napja kaptam meg a 12 tagú felső fém/porcelán koronámat. Egyre inkább kezdem megszokni, és a kezdeti fájdalom a feszítés miatt is kezd múlni, viszont tegnap egy új probléma merült fel. Ebédnél a meleg leves evése közben érzékennyé válik az egyik első fogam, és már egy zöldség elharapásánál is fáj. A második fogásnál amit viszont komolyabban rágni kell és nem olyan meleg semmi probléma nem jelentkezik. Elképzelhető, hogy a kezelésektől kicsit bedagadt íny kezd apadni és hézag keletkezett a korona és az íny találkozásánál? Meg lehet ezt szüntetni valahogyan?Előre is köszönöm!Zoltán

Válasz

Érdemes figyelni a melegre érzékeny fogat! Abban az esetben, ha ez a panasz továbbra is fenn áll, akkor nagy valószínűséggel gyökérkezelni kell az érintett fogat.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk