A fogorvos válaszol

Korona alatti fog elhalása

.

Üdvözlöm!
Van egy koronás fogam ami most nyomásérzékeny lett és folyamatosan fáj.Ausztriában élek és ma voltam orvosnál aki kiakarta húzni de mivel elől van igy még nem engedtem,valamiért már gyökérkezelni nem lehet.Otthon szeretném megcsináltatni,2hét múlva.A kérdésem az lenne,hogy milyen lehetőségeim vannak a pótlására,illetve hogy mielött haza megyek itt kihúzássam hogy gyógyúljon vagy ne?
Előre is köszönöm a válaszát!

Válasz

Kedves Kérdező!

Először jó lenne látni, hogy valóban menthetetlen a foga. Ezt röntgenfelvétel nélkül nem tudjuk megállapítani, így abban nem tudunk tanácsot adni, hogy kihúzassa e a fogat. A pótlás lehetőségeihez információra lenne szükség. Melyik foga, van e szomszéd, azok milyen állapotban vannak, Ön mit szeretne. Javasolnék egy személyes állapotfelmérést, melyen döntést lehet hozni a fogról-el kell e távolítani, vagy megmenthető- és az esetleges pótlási lehetőségekről. Üdvözlettel: Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk