A fogorvos válaszol

Korona alatti fogfájás

Tisztelt Dr nő Két hete kaptam teljes felső koronát,már irtam a doktornönek köszönöm a választ.Valamit elszurtak nállam,az egész korona alatt fáj a fogam de csak éjszaka.Vissza mentem az orvosnöhőz, el mondtam a panaszom be ecsetelte és ennyi.A munka dijat ki fizettem ,porcelán fogat kaptam gondolom az árát ismeri a doktor nö ,Az a kérdésem hogy meg szünik afájdalom ,?mert most csináltatnám az alsó fogaimat de nagyon félek.Ez elég el gondolkoztató hogy a pénzemért jó kis fájdalmat kaptam.Tehát a kérdésem meg szünik valaha a fájdalom?és bele merjek kezdeni az alsó fogaim redbe tevésének?

Válasz

Az éjszakai fájdalom a fogat- fogakat ellátó ideg gyulladására vagy elhalására enged következteteni, amelynek adekvát terápiája a gyökérkezelés. A másik lehetőség, hogy előrehaladott fogágymegbetegedésről van szó. 

Érdemes lenne röntgenfelvételt készíteni, illetve ezen lehetőségekre megvizsgálni a panaszos fogakat.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk