A fogorvos válaszol

Korona alatti mozgó fog

Kedves Doktor úr/nő! Nekem felül majdnem tejes az egész felső fogsor kivehető de a maradék egy fogam ami le van csiszolva és korona van rá rakva amit úgy oldottak meg hogy beleilleszkedik a kivehető fogsorban van egy üres hely ( már úgy üres hogy belül üres de kívülről egész fogsor) na most ez az egy fogam pár napja mozog. voltam az ügyeleten megnézetni és nekem azt mondták hogy majd később ki kell húzni és nem kell új pótlást csináltatnom hanem be tudják pótolni mert ez a fajta protézis az egyik legjobb fajta.Hihetek az ügyeletes doktornak mert picit tartok tőle hogy újat kell csináltatni ami anyagilag ez megterhelő lenne.Válaszát előre is köszönöm.

Válasz

Elmodása alapján rápótolható a fogsorra a kihúzott fog helyére műfoog, ennek van anyagi vonzata, de korántsem olyan, mintha új fogsort készíttetne.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk