A fogorvos válaszol

Korona alatti probléma

Z. Eva

Üdvözletem!
Szeretném megkérdezni, hogy van egy 7 tagú alsó cirkonhidam, ami alatt 5 élő fog van. Sajnos az egyik nagyon érzékeny, fájdogál. Van arra lehetőség, természetesen, ha a fog olyan állapotban van, hogy koronán keresztül gyökérkezeljék, vagy az egész hidat le kell venni…?
Nagyon köszönöm

Válasz

Kedves Kérdező!

Látatlanban konkrétan az Ön esetére vonatkozóan nem adhatunk egyértelmű választ, mert röntgenek és vizsgálat nélkül nem lehet megmondani, valóban gyökérkezeléssel kell-e orvosolni a problémát, de rendszerint van arra lehetőség, hogy koronán keresztül gyökérkezeljünk fogakat.

Üdvözlettel

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk