A fogorvos válaszol

korona esetleg nem zár rendesen?

Kedves Doktor Úr/Asszony!Nyáron cirkónium koronát raktak fel az egyik szemfogamra. Vállas csiszolással és csak esztétikai okokból. Azonban a korona felső éle pár mm-rel az ínyem alatt van, a körmömet bele tudom akasztani és a fogselymet is. A fog egyébként nem érzékeny hidegre,vagy melegre és nem is fáj. Úgy érzem, hogy a fogam és az ínyem között időnként kellemetlen szag van. Azt szeretném kérdezni, hogy ez esetleg garanciális javítást igényel-e, vagy ez nem probléma. A szag nem függ össze ezzel?, mert arra gondoltam, hogy esetleg nem zár jól a korona.Válaszát köszönöm.

Válasz

Abban az esetben, ha nem zár tökéletesen a korona, akkor ajánlott a cseréje. 

A garanciális feltételek az adott rendelőre vonatkozó feltételek mellett érvényesek.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk