A fogorvos válaszol

korona – hangképzés

.

Tisztelt Dr. Szepesi Renáta!Mivel egy kolléganőmtől tudom, hogy Ön nagy hangsúlyt fordít a hangképzés megtartására is a kezelés során, ezért Önt szeretném megkérdezni, hogy ha a felső elülső 4 fogam lecsiszolásának és korona felhelyezésének következtében az -sz és a -z hangot már nem tudom helyesen képezni egy éve, milyen lehetőségem van még visszanyerni az eredeti, tiszta hangképzésemet.Válaszát előre is köszönöm.Tisztelettel:Sz. Kinga

Válasz

A koronának a szájpadlás feleőli oldalának kialakítása csak abban az esetben változtatható meg, ha a koronák nem lettek véglegesen beragasztva. Más esetben a koronák újra elkészítése szükséges.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk