A fogorvos válaszol

Korona híd

M. Ildikó

Üdvözlöm!
Teljes korona hidat készítenek esztétikai okok és pótlás miatt, a felső 7 és 8-as fogak nagyon csúnyán kiálltak amire azt mondták nem segít semmi csak a húzás így kihúzták és most idèglenes korona van rajta és a mellette lévő két fogakon mind két oldalt, viszont vastagnak érzem a koronát és úgy érzem ez a fog jobban ki nyomja a szám mint a rendes fogam tette. Kérdésem az lenne, hogy a végleges híd is ugyanilyen vastag lesz e? Mert a doktornő azt mondta hogy nem lehet vékony mert akkor törne az alatta lévő fog. Így viszont úgy érzem szabályos fogaim vannak és szépek viszont semmivel nem lettem előrébb.
A másik kérdésem, hogy cirkón porcelán körhid kerül fel az mennyire fog látszani hogy mű, mert most azt látom nagyok a fogaim ki is nyomja és még mű is.
Válaszát előre is köszönöm

Válasz

Kedves Kérdező!

Látatlanban, úgy, hogy sem a pótlást, sem Önt, sem a harapását nem láttuk, sajnos nem tudunk Önnek válaszolni.

Fenti kérdéseit, a végleges pótlással kapcsolatos félelmeit kérem feltétlenül ossza meg a legnagyobb részletességgel kezelőorvosával, hiszen Ő látja a lehetőségeket, a harapási formát, hogy milyen volt a kiindulás stb…

A végleges pótlás végleges beragasztása előtt még nagyon sok mindenen lehet változtatni, ezt természetesen kezelőorvosa fogja tudni ismertetni Önnel. 

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk