A fogorvos válaszol

Korona javítás

H. Ilona

Tisztelt Doktor úr/ nö !
Felső fogsorom korona , letört a hátsó fogból egy darad ! Eddig nem volt semmi gond vele pedig már lassan 14 éve csinálttam ! Kérdezni szeretném hogy van e mód a javításra ?
Mennyibe kerűl egy ilyen javítás ?
Köszönöm a választ !
Údvözlettel Ilona .

Válasz

Kedves Ilona!

Kerámia leplezésű koronák lepattanásának javítására jellemzően az esztétikai zónában, a front területen kerülhet sor, rágófogakon ezt nem végezzük, mert rágás során a javított rész rendszerint hamar lepattan. A sérülés mértékétől függően előfordulhat, hogy csak elsimítjuk, elpolírozzuk a koronát, de szükség lehet a korona cseréjére is. 14 éves koronák esetében ez a legvalószínűbb. Kezelési tervet erre és árajánlatot röntgen birtokában, szájvizsgálatot követően tudunk adni. 

Üdvözlettel

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk