A fogorvos válaszol

Korona végleges felrakása utáni fájdalom

Tisztelt Doktornő/úr !3 nappal ezelőtt véglegesen felragasztották a teljes felső fogsoromra a koronát.Elöl van 6 fogam, hátul jobb oldalon egy, bal oldalon kettő saját, melyeket lecsiszolt a doktor úr. erre került végig cirkon korona, illetve a hid.Sajnos azóta egyfolytában fáj az egész felső fogsorom, talán még az állkapcsom is.Ha veszek be fájdalomcsillapítót elmúlik, de sajnos vissza tér.Nagyon szép és már meg is szoktam, csak most nagyon félek, hogy mi lesz.Normális az, hogy felragasztás után igy fáj ?Köszönöm szíves válaszát.

Válasz

Híd, különösképp körhíd felragasztása után jelentkezhetnek erős kellemetlenségek, a fogak az új környezet miatt lehetnek érzékenyek, a pótlás merevsége feszülés érzést kelthet. Azonban ezeknek a panaszoknak 1-2 héten belül csökkenni, majd szűnni kell. Panaszok fennállása esetén javaslom, keresse fel kezelőorvosát.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk