A fogorvos válaszol

koronás fog

H. Bernadett

Tisztelt fogorvos!2hete csináltattam porcelán bevonatú fogkoronát a körzeti fogorvosnál.Problémám az lenne hogy az első 2 fogból csiszolt mert hosszú volt.A fogba bele csiszolt elől ami elég jol látható érezhető csikos.Ilyenkor kérhetem a javitását?Mivel ő csiszolt bele és nem is mondta.Hátul pedig olyan mintha levegős lenne rés van hátul.Köszönöm válaszát!

Válasz

Kedves Kérdező!

A kezelésével kapcsolatos részleteket nem ismerjük, így a frissen elkészült pótlással kapcsolatos kérdésekkel, problémákkal kérem kezelőorvosát keresse meg. 

Üdvözlettel

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk