A fogorvos válaszol

koronás fogra fogszabályzó?

Tisztelt Doktor Nő/Doktor Úr!Fogszabályzót szeretnék csináltatni 1 év múlva és érdeklődnék, hogy van-e lehetőség koronás fogra is. 23 éves vagyok, eddig 3 fogamat tömték, de sajnos az egyik tömött fogam alatt lyuk van, ezért fogorvosom szerint csak koronával oldható meg a fog megmentése. Tanácsot szeretnék kérni hogy lehet-e koronás fogra állandó fogszabályozót csináltatni? Segítségét előre is nagyon köszönöm!Üdvözlettel, Emese

Válasz

Ha még nem készült el a korona, akkoör a legjobb megoldás, ha az ideiglenes koronával történik meg a fogszabályozás, majd a fogszabályozás befejeztével kellenne a végleges koronát elkészíteni.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk