A fogorvos válaszol

Közép ínygyulladás

H. Bence

Tisztelt Doktornő/Doktorúr!

Pénteki napon voltam a fogorvosomnál fogkőleszedés miatt, és azt mondta, hogy közép ínygyulladásom van. Azt javasolta, hogy vegyek ADS 220 normál öblögetőt, azonban sajnos nem tehetem meg, hogy erre most kiadjak 4000+ ft-t. Azt szeretném megkérdezni, hogy nincs-e valamilyen olcsóbb fajta szájöblögető ami ugyan úgy tudna használni az ínygyulladásomra. Nagyon szépen köszönöm a választ előre is.

Üdv: Bence

Válasz

Kedves Bence!

A kialakult ínygyulladására valóban jó lenne a felírt szájvíz kűraszerú használata, valamint a megfelelő fogkefe, és fogköztisztító használata is.

Más termék tudtommal nem helyettesíti a javasolt szájvizet.

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk