A fogorvos válaszol

Krónikus ajak probléma

K. László

Jónapot. Megelőzően annyit tudatok, voltam kórházban elég sokszor mar kivizsgáláson, b12 vitamin hiányt allapitottak meg és azt szedem azt mondtak 3 hónap és javulni fog. Most lement a 3 hónap januárban kell vissza menni de semmi. A problémám röviden az, hogy also és a felso ajkamon egyaránt lejőtt a felső szövet a bőr. Teljesen. Ez nem tud vissza gyögyulni, ha hagyom akkor sebesedik ahogy fél éve, ha pedig vazelinnal kenem ahogy írtak akkor egy nagyon gyenge fehér hámréteg képződik ami lejön. Enni is elég nehézkes fogytam, mindent próbáltam már amit lehetett. A vitamin olaj, vazelin, curosept termékek(ezt mondták a klinikán) aloevera, és ezen kivul kb 20 kenőcs biztosan.. felül folyamatosan genny jön ki az inyembol, olyan mintha hiányozna egy darab kozeprol. Az íny és a bőr (ami nincs) találkozásánál folyamat egy csík lesz tiszta gennyből. és emiatt mosolyogni se tudok rendesen, +emiatt rossz a szájízem. A szám folyamatosan kivan szaradva, akármivel kenem. Kíváncsi lennék a válaszukra, mit javasol, köszönöm .

Válasz

Kedves Kérdező!

Leírás, és az eddigi laborleletei nélkül nem tudjuk, mi állhat a háttérben, így levélben segíteni sem tudunk.

Egy konzultáció alkalmával tudnánk többet mondani Önnek, ahol minden, az anamnézisében szereplő információ, és egy alapos szájvizsgálat után lehetne diagnózist, illetve kezelési tervet felállítani.

Konzultációs időpontot Dr. Dr. Sass Tamás kollégámhoz javasolnék.

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk