A fogorvos válaszol

Lecsiszolt fog 5 napig fájhat?

Tisztelt Doktor nő!Olyan kérdéssel fordulnék önhöz, hogy 5 napja lecsiszolták a fogam,mert fogpótlást csinálnak a hiányzó fogam helyére. Amit lecsiszoltak azon volt egy pici lyuk. Azt mondta a fogorvos, hogy így nem fog már fájni. De nekem 5 napja folyamatosan fáj. 3 nap múlva megyek vissza, hogy rá tegyék az új fogat. Így rá lehet tenni? Utána már nem fog fájni,vagy gyökér kezeltessem ki?Válaszát előre is köszönöm!!!!

Válasz

A fájdalom típúsától (éjszakai- nappali fájdalom, tompa vagy lüktető, provokálható- e) függ, hogy szükséges- e a gyökérkezelés. Azt is fontos figyelemebe venni, hogy a fogon van- e ideiglenes korona vagy nincs.

A híd végleges ragasztása előtt érdemes gyökérkezelni a fogat, ha szükséges.

Kérem, a fájdalom meglétéről feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát!

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk