A fogorvos válaszol

Lehetséges korona fehérítése?

Tisztelt Doktor Nő / Úr!

Egy éve a felső fogsoromat csináltattam. A két első fogam eredeti, a mellettük levő 3-3 fog mindkét oldalon fémkerámia korona. Mikor csinálták, akkor tökéletesen elégedett voltam az esztétikával, azonban az elmúlt egy évben fehérítős fogkrémet használtam, ezáltal a két első eredeti fogam egy árnyalattal fehérebb lett a koronáknál. A kérdésem az lenne, hogy van-e bármi mód arra, hogy a fogsoromat ismét egyszínbe hozzam, ne legyen eltérés a valódi, és a pótolt fog között? Lehetséges  a porcelán fog fehérítése?

Válaszát köszönöm!
Üdvözlettel:
L. Ferenc Kápolnásnyékről

Válasz

Sajnos a beragasztott kerámiakoronák vagy hidak fehérítésére nincs lehetőség.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk