A fogorvos válaszol

Lejött a koronám!

N. Péter

Üdvözlöm!

Sajnos a teljes felső koronám lejött, és nagy bánatomra alatta elég rossz állapotok uralkodnak! Valahol sajnos az íny vonaláig van csak a fog! Olyan kérdésem lenne, hogy ezeket esetleg még fel lehet e valamilyen úton módon építeni és újra rakni rá koronát vagy mindenképpen már csak az implantátum a megoldás?

Válaszát előre is köszönöm!

Válasz

Kedves Kérdező!

Sajnos vizsgálat és röntgenfelvételek nélkül lehetetlen megállapítani a fogakról, hogy megtarthatóak-e. Javaslom keresse fel rendelőnket személyesen konzultáció céljából, mely során a szükséges röntgen ill. CBCT felvételeket is elkészítjük, valamint megbeszéljük a kezelési lehetőségeket. 

Üdvözlettel

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk