A fogorvos válaszol

lentuló

Gyökér kezelés közben,beletörte a foggyökércsatornámba az Orvosom a lentulót.Erről engem nem tájékoztatott.Közben elő voltam jegyezve foggyökér ciszta műtétre,ott szólt az Orvos hogy mi történt.Bár kaptam egy kézzel írott kis papírt amin le volt írva mi történt és egy röntgen felvételt is vittem amin minden látszott,csak én nem tudtam a kis papíron lévő írást elolvasni,és röntgen képhez sem értek.A Szájsebész Orvos a cisztát eltávolította gyökércsúcsot levágta,de a /rugó/bent maradt annak ellenére hogy a Fogorvosom megkérte a kis papíron vegye ki ,mert neki nem sikerült. Csak így volt hajlandó elvégezni a műtétet.Az lenne a kérdésem,mi lesz a fogamba tört lentulóval?A Szájsebész szerint max annyi,hogy újra kiújul a cisztám.Mit tegyek kihez forduljak ilyen esetben?Előre is köszönöm a válaszát!

Válasz

A betört műszert meg lehet próbálni mikroszkóp segítségével eltávolítani. 

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk