A fogorvos válaszol

Lepattant fogzománc

Tisztelt Szak-fogorvos!Bal alsó 4-es fogam felső részének oldalából lepattant egy pici darab. Azóta fogam, leginkább hidegre, nyilallással reagál. Úgy viselkedik, mint egy lecsiszolt fog.A legcsekélyebb fájdalmat sem tapasztaltam spontán. Kizárólag külső ingerre. Nagyon hidegre és melegre nyilall, a kevésbé eltérő hőmérsékletre fokozatosabban alakul ki a fájdalom, ami utána magától megszűnik. Kérdésem, hogy milyen lehetőségek vannak a problémám kezelésére? Orvosolható töméssel, barázdazárással,lézeres kezeléssel, vagy csak gyökérkezeléssel, koronával?Válaszukat köszönöm!

Válasz

Az elmondása alapján a foga tömőanyaggal felépíthető, a panaszai gyökérkezelést, csapot vagy koronát nem indokolnak!

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk