A fogorvos válaszol

letört fog húzása

Tisztelt Doktor Úr!Olyan kérdésem lenne h bal alsó5ös fogam kb 1mm re az inyig levan törve! Az előtte lévő fog már kilett húzva! A letört fog oldalában az inyben az álkapcsomig kemény gumó van mint ha csont lenne, nyomásra eléggé fáj és néha gennyes zacskó nől oda! A sportorvosom már küldött gócvizsgálatra mert az izületein eléggé szoktak fájni!(derekam, gerincem..) Az inyig letört fogat kilehet huzni? A mögötte lévő 6os fog elkezdett letöredezni! Ennek lehet köze a mellette lévő rossz fognak? Válaszát előre is köszönöm!

Válasz

Az ötös fogat is el lehet távolítani függetlenül attól, hogy mennyi van meg belőle.

A hatos fog szuvasodásának létrejöttét elősegíthette, hogy az előtte fog szuvas, de a töredezésért nem felelős!

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk