A fogorvos válaszol

Lila fogíny oka

Jó napot!Azzal a problémával szeretnék doktor úrhoz fordulni hogy nekem gyerekkorom óta lila a fogínyem lentis fent is,most meg az alsó fogsorom vörös is.Mitől lehet a lila és a vörös fogíny?nem fáj.Valami komolyabb betegséget jelent?Tisztelettel:Ilona

Válasz

Az elmondottak alapján a „lila” szín egyszerű pigmentációra utal, ez genetikailag jön létre, legtöbbször ártalmatlan elváltozás. A vörös szín az ínygyulladás jele, ezt szájhigiénés kezeléssel, fogkőleszedéssel lehet rendezni! Javaslom keresse fel kezelőorvosát egy alapos szájvizsgálat illetve szükség esetén szájhigiénés kezelés céljából!

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk