A fogorvos válaszol

Lüktet, feszít

Kedves Orvosok!
Előző kérdésemre már kaptam választ és köszönöm szépen!
Múlt hét csütörtökön a fölső két 1es fogat ki kapartak…azóta lassan 1 hét el telt és továbbra is feszít az orrom alatt ezen kívül időnként luktet amivel orr fajdalom is jár.. ez olyan feszítő érzés az orrban..
Rtg szerint ami tegnap készült mi den oké.
Meddig normális egy kaparas után az ilyen fajdalom a csontba és ez a feszítő érzés ami ki hatással van a meg maradt fogakra is…
Fajdalom csillapító se igazán hat.
Válaszát köszönöm!

Válasz

Kedves Kérdező!

A rovat lehetőségei korlátozottak, kérem konzultáljon kezelőorvosával, amennyiben nincs fogászati-szájsebeszezti háttere a fájdalomnak, javasolt lehet egy neurológiai kivizsgálás.

Üdvözlettel

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk