A fogorvos válaszol

lüktetés,feszülés

Tisztelt Doktor Nő/Doktor Úr!2-3 napja vettem észre, hogy afelső fogsorom az első két fogamtól jobb oldalig az összes fogam néha lüktet néha feszül. Nem tudom mitől lehet. Elég rosszak voltak a fogaim és sokáig jártam kezelésre velük, azok a fogak közt amiknél most kellemetlen fájdalmat érzek van kipótolt,tömött és egy olyan is ahová csapot tettek. Sok minden fordult már meg a fejemben, hogy jönne a bölcsesség fogam és tolja el a fogsorom emiatt fáj, vagy az a fog aminél csap van onnan sugárzik az egész. Most éppen az első fogaimon érzem de szinte percenként változik.. van amikor az egész fogsorom. Fogmosás és kamillázás után enyhül a fájdalom de pár órán belül újra jelentkezik. Azért írtam önnek, mert ha lenne mód arra, hogy itthon valamivel kikezelem magamnak nem mennék fogorvoshoz, mert sajnos nagyon rossz emlékeim vannak onnan és nehezen tudnám rávenni magam, hogy újra elmenjek. Ínny gyulladás csak minimálisan látszik de hiába súrolom a fogam vérzés nem jelenztkezik. Kérem segítsen!

Válasz

Javaslom, mindenképp keresse fel kezelőorvosát. Elmondása szerint több fog is okozhatja a panaszokat, a beteg fog kezeléséhez pedik szakorvosi segítség szükséges!

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk