A fogorvos válaszol

Lyukas fog, benőtt így

.

Tisztelt dr úr/nő. Pár honapja lyukas a fogam.. nem fájt, semmi probléma nem volt vele, de letört belőle egy kis darabka.. akkor úgy fájdogált, de nem volt vészes. Nagy nehezen rávettem magam, hogy elmegyek orvoshoz. De akkor közölte, hogy időppont kell. Mivel dolgozom nehéz lett volna összeegyeztetni, így halogatom mai napig. Azota a bal oldalon nem is eszem, és ha hozzáér valami is érzékeny. Most elkezdett fájdogálni, és az ínyem is benövi a lyukat. Mit tudnak még ezzel kezdeni, hogy a leghamarabb tul legyek rajta?!Válaszát nagyon köszönöm!

Válasz

A leírása alapján még nagy valószínűséggel gyökérkezelés nélkül esztétikus tömést vagy inlay- t kell a panaszos fogba készíteni.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk