A fogorvos válaszol

Lyukas tejfog

.

Jó napot.Röviden elmesélném a történetünket.Remélem tud segíteni látatlanban.Kisfiam egyik rágófoga szuvas.kedves doktornénink 2x ideiglenes tömést tett bele mert nem akarta megijeszteni a kisfiam(5.5éves).kaptunk egy új doktort akihez elvittem tegnap a fiamat mert fogmosasnál vérzett az ínye(sosem panaszkodott fogfájásra).A doktorúr azt mondta nem lehet tömni húzni kell.A kisfiam amint megérezte a szurit kipattant a székből,nem lehetett vissza imadkozni,erőszakkal pedig nem akartuk.Ma felhívtam egy másik gyermek fogorvost,elmesélve neki a dolgokat egy íny ecsetelőt javasolt(a fog mellett csordogál a genny)Illetve antibiotikumot javasolt hogy az iny megnyugodjon.Kopogtatásra érzékeny a foga .Ön szerint elkerülhető a foghúzás?Ezt a fogát sokára fogja még váltani,nem akarunk később emiatt gondokat.Ön szerint igy látatlanban még menthető?Tényleg az az érdekes hogy sosem fájt a foga,most az ínye ami fáj neki.Köszönöm ha válaszol.

Válasz

Kedves Kérdező!

Látatlanban sajnos nem tudunk kezelési tervet felállítani.

Gyermek fogszakorvosunk, Dr. Nyúzó Brigitta tud Önök segíteni egy szájvizsgálat alkalmával.

Üdvözlettel:

dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk