A fogorvos válaszol

Magas korona

T. Ramóna

Tisztelt Uniklinik!

Azzal a kérdéssel fordulnék Önökhöz, hogy a tegnapi nap került beragasztásra a 2 tagú hidam, aminél a jobb felső 6-osom csiszolták, és ezzel együtt az 5-ösöm pótolták.
Ránézésre látszik, hogy a fogak szélesebbek, a baloldaliaknál, ezzel még nem is lenne problémám, de a híd magasabb is. Baloldalon ezért nem ér össze a fogsorom és ez nagyon zavaró, még beszélni is nehézkes.
Amint beragasztásra került éreztem és szóltam is a Doktor Úrnak, aki azt mondta, hogy ez normális és igazodni fog. Az lenne a kérdésem, hogy ez valójában lehetséges? Vagy lehet/kell rajta igazítani?
Válaszukat köszönöm.

Válasz

Tisztelt Kérdező!

Fix pótlások beragasztását követően előfordulhat feszítő érzés, mely rövid időn belül szűnni szokott. Azonban amennyiben magasnak érzi a pótlást, mindenképp keresse fel kezelőorvosát, ezt szükséges korrigálni.

Üdvözlettel 

Dr Péntek-Gilicze Alexandra 

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk