A fogorvos válaszol

Már irtam önnöknek

.

Konona levétele után a fogaim kihuzták mert ég feszül a felső állkapcsom.A foghuzás után hónapokkal is még feszül ég a huzás helye.Az innyem felhuzódott.a csonf közé.Inny recceszióra vagy csonthártya gyulladásra gyanakszom Vagy a korona erős nyomásának hatására idegi károsodásra Semmilyen gyulladást nem találtak góckutatáson mégis van valamilyen gyulladás vérvétel szerint.Már felül nincs egy fogam sem de nem gyógyul az helye.A tiz kihuzott fog helye feszül ég bizsereg.Ha hozzá érek az innyemhez a nyelvemmel csak mélyedést találok. Fáj az orrom alatt.Az orom feletta homlokom.a tarkóm.Zsibbadnak az ijjaim.Nem tudok aludni.És már feszül az alsó fogsorom is ott három korona és öt fog van hidon.Mi lehet a baj?

Válasz

Tisztelt Kérdező!

Ha ennyi idővel a fogeltávolítás után még fennáll ez a fájdalmas panasz, akkor nem feltételezhető, fogy fogászati eredetű lenne. A bizonytalan eredetű arcfájdalmak hátterében állhat idegi érintettség, neuralgiform fájdalom, Lyme-kór. Javaslom ezek kivizsgálását, a neurológiai vizsgálat prioritásával. 

Üdvözlettel

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk