A fogorvos válaszol

Maradandó fog

C. Olívia

Üdvözlöm! Fiam egyik felső középső metsző rossz foga még nem esett ki, de mögötte a szajpadlása felé már jön ki a maradandó fog, kb 2mm látszik már belőle 😧 Ha ki húzzák a tej fogát, akkor még vissza igazodhat a helyére a maradandó fog?😓 Vagy lesz vele valami teendő? Eléggé kétségbe estem, tegnap vettük észre. Válaszát előre is köszönöm!
Tisztelettel
Czine Olívia

Válasz

Kedves Olívia!

Természetesen még bőven van ideje a helyére kerülni az éppen kibújó fognak, és a legrosszabb esetben is csak fogszabályozó készülékre lehet szükség.

Én mindenképpen megmutatnám egy gyermek fogszakorvosnak, ő fogja tudni majd megmondani, hogy mi a teendő a rossz tejfogacskával.

Rendelőnkben Dr. Nyúzó Brigitta kolléganőm várja a piciket!

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk