A fogorvos válaszol

Maradandò fog visszacsúszott

K. Krisztina

Szép napot kivánok
Sajnos baleset következtében , eltört az állkapcsom, műtötték! Bal oldalt egy őrlőfogam visszacsuszott az ínyembe, ezzel a fogammal mi a teendő, van esélyem hogy visszajön a helyére? A másik kérdésem , zsibbadt az alsò ajkam, és az állam, azt mondták fél év , vagy 1 év is lehet a regenerálòdás! Volt aki megijesztett egy így is maradhat !
Nagyon Köszönöm a válaszukat

Válasz

Kedves Kérdező!

Egy állkapocs sérülése, törése több helyen is bekövetkezhet, későbbi gyógyulási hajlam, esetleges szövődmények is ettől függnek.

Mivel a sérülésről semmit nem tudunk, nem láttunk CT felvételt, nem volt szájvizsgálat, nem tudjuk, milyen kezelés/műtét történt, így sajnos mi nem fogunk tudni válaszolni Önnek. A beavatkozást végző orvos kolléga, aki teljesen ismeri az Ön esetét fog tudni választ adni 100%-ban a kérdéseire, kérem keresse őt bizalommal!

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk