A fogorvos válaszol

Metsző fogak tömése

T. Fogászat!Két középső metsző fogam gyerekkorom óta többször volt már tömve. Legutóbb kb. 2 éve.Mostanra ismét elszíneződtek. Egyébként eléggé egymásra nőttek és nem is állnak valami szépen.Kérem írják meg. hogy milyen kezelési módok léteznek erre a problémára és kb. mennyibe kerülne!Köszönöm!Juhász Szilvia

Válasz

Így látatlanban nem lehet pontosan megmondani, hogy milyen beavatkozással lehet az Ön elülső metszőfogait hosszútávon esztétikus és funkcióképes megoldással rehabilitálni.

Esztétikus és funkcióképes megoldás direkt héj, fémmentes koronák készítése.

Árajánlatot friss röntgenfelvétel és személyes konzultáció- az Ön által leírt probléma miatt fontos lenne látni a fogak tengelyállását, egymáshoz való viszonyát- után tudunk Önnek adni.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk