A fogorvos válaszol

Metszőfog hirtelen elmozdulása

S. András

Tiszteletem! Panaszom a következő : az alsó fogívem első kettő foga kifelé, kvázi „elborult”, oldalsó irányba, persze mindössze néhány fokkal rá a mellettük elhelyezkedő fogakra ezzel egy rést hagyva az alsó fogsor közepén. Ez mindössze 1-2 hét történése. Az utóbbi időben rendkívül érzékeny volt az ínyem, ezzel el is mentem fogorvosomhoz, aki megállapította a fogínygyulladást és mindössze egy fogkrémet ajánlott. Ez után tűnt fel a fogaim mozdulása. Mitől következhetett be a panasz illetve milyen következményekkel járhat? A felső fogsorom éjszakai fogszabályozó készülékkel van szabályozva de sajnos a jelenlegi helyzetben a fogszabályozó orvosommal sem tudok konzultálni. Köszönöm

Válasz

Kedves Kérdező!

Kérdésére válaszolni sajnos csak szájvizsgálat után lehet.

Az ínygyulladás megoldása egy alapos fogkőszedés, erre sajnos a vírushelyzet miatt eddig nem volt lehetőség.

Jelenleg már nincs korlátozva a fogászati ellátás, így kérem keresse fel kezelőorvosát!

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk