A fogorvos válaszol

Metszőfog sárgulás

Tisztelt Doktor Úr/ Doktor Nő!

A bal felső metszőfogamon január óta folyamatos felszíni halvány sárgás-barnás elszíneződés képződik. Voltam fogkő szedésen, akkor eltávolították, de 3 hétre rá újra megjelent. Nem dohányzom, nem kàvézom, még a teázást is elhagytam a fogkőszedés után. Értetlenül állok a dolog előtt, mert csak ezen az egy fogamon jelentkezik ez.
Különösen zavaró, hogy egy pici csíkban fehér marad a fog egy része, így még jobban làtszódik, hogy a többi területen elszíneződött.

Próbálok figyelni a helyes szájápolásra, de úgy tűnik, hogy valami mégsem megfelelő.

Szeretnék tanácsot kérni, hogy otthoni megoldásoklal hogy lehet javítani ennek az egy fognak a fehérségén, illetve mire kellene figyelni ahhoz, hogy ez a probléma 3 hetente ne térjen vissza?

Megtisztelő válaszát köszönettel,
István

Válasz

Kedves István!

Sajnos kérdésére látatlanban nem tudunk válaszolni, hiszen leírás alapján, szájvizsgálat, esetleges rtg-felvétel nélkül nem tudjuk megállapítani a kiváltó okot.

Konzultációs időpontért foduljon hozzánk bizalommal!

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk