A fogorvos válaszol

metszőfog stripelés

H. László

T. Doktor úr/nő!Fogszabályozás után az egyik első metszőfogam alsó éle kissé a másik alá került, magyarul nincsenek pontosan szintben. Gondolom ez természetes, hiszen az élet során mozognak a fogak, és nem lehet megtartani a rögtön a fogszabályozás utáni majdnem tökéletes állapotot. Azonban ez a szituáció engem zavar.A fogszabályozó szakorvos stripelné, elvenne egy kicsit a foganyagból, így hozva szintbe a két fogat. Ezt már kétszer megcsinálna, a második után sokáig érzékeny volt a csiszolt fog. Harmadszorra is ez következne, viszont nem tudom mennyire jó ötlet ez, kicsit tartok tőle. Nem tudom, meddig lehet csiszolgatni a fogat büntetlenül.Mit gondol, belefér még egy stripelés, mi az a pont, amikor már nem lehet ezt meglépni? Mitől függ, hogy szabad-e?Köszönettel:Lajos

Válasz

A zománcvastagság határozza meg, hogy érdemes- e még elvenni az élből!

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk