A fogorvos válaszol

Mi az a fogtő?

Kedves Doktornő!Nekem 3-án húzták ki a fogam (bal alsó 7-es) és azóta is fáj. A seb szépen gyógyul, de az egyik sarkában van egy ,,csontdarab,,. Nagyon érzékeny. Visszamentem, de azt mondta az orvos,hogy az a fogtő, ne törődjek vele. Csináltak egy röntgent is, állítólag nincs ott semmi. Mondtam,hogy de nagyon fáj, a válasz az volt,hogy ,,hát persze,hogy fáj. Mi a teendő ilyenkor. Oda (Sztk)nem akarok visszamenni mert szerintem felesleges.Köszönöm Nagy Zsuzsanna

Válasz

A hosszantaró fájdalom miatt érdemes lenne érzéstelenítésben újra kitisztítani a sebet és ezt követően antibiotikumot szedni.

Mielőbbi jobbulást!

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk