A fogorvos válaszol

Miért nem használ az augmentin?

p. mónika

Az én panaszom,hogy a csiszolt fogam,(jobb felső 3/4?)amin a korona van,lüktetve fáj,hol jobban hol kevésbé, vízszintes testhelyzetben ez a fájdalom fokozódik. Nagyon hevesen reagál hideg és meleg ingerre is.Alig eszem emiatt,de a fogorvosnál a röntgenfelvételen nem látható elváltozás.Augmentint szedek,2x1 tbl.+ cataflam estére,és corsodil öblítés,és nyugalom ahogy tudom,de nem múlik a helyzetem...nem lett jobb,de rosszabb sem.Lassan elfogy az augmentin,de nem lett jobb...Most mi várható? Elműlik valaha is? Mi lehetbekkor a megoldás?

Válasz

Panaszai alapján önnek fogbélgyulladása van, amin az augmentin nem segít. Fogát gyökérkezelni kellene, ettől megszűnik a lüktető fájdalom!

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

Megnézem

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 5 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk