A fogorvos válaszol

Mikor megy le a duzzanat?

Üdvözlöm,már 2napja fájt a fogam,elől lukas.Elmentem tegnap az orvoshoz,aki nem fogadott ha nem egy hét múlva adott csak időpontot!!Miután haza mentem borzalmasan elkezdett fájni a fogam,cataflamot szedtem rá.Éjszaka 2körül arra ébredtem h nagyon feszül az arcom!!A felső ajkam a triplájára dagadt,az arcom is nagyon dagadt és a szemem alatt is,reggel aztán elmentem egy másik dokihoz,aki meg nézte de csak annyit mondott ha le megy a gyulladás,akkor fel kell nyitni a fogat!Írt ki nurophent meg dalacin 300mg-osat!!Már 2 bevettem de semmi változás,már alig látok a jobb szememmel,annyira duzzadt az arcom,nagyon tanácstalan vagyok,és félek is,egyre dagadtabb a szám és az arcom!!!Mivel be van dagadva,nem merek enni lassan már 3napja nem eszek,csak iszokAzt hallottam h meleg vízes borogatással elősegítjük,a gyulladás kifakadását!!!CSonthártya gyulladásom van???NAgyon kérem mielőbb válaszoljon,mert nagyon kellemetlen,és félek is h mi lesz velem!!Köszönöm:Bea

Válasz

A panaszai alapján valóban csonthártyagyulladása van, ennek megoldása a fog azonnali megnyitása vagy a már kialakult tályog kifakasztása. A meleg segíti a gyulladás beolvadását, vagy felszívódását, a Dalacin a bakteriális fertőzés ellen támogatja a szervezetet, de a hatása nem jelentkezik azonnal. Azt javaslom, keressen fel egy szájsebészt!

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk