A fogorvos válaszol

Mikroszkópos gyökérkezelés

L. Gábor

Tisztelt Fogászat,

Fogorvosom mikroszkópos gyökérkezelési specialistához irányított, mivel bal felső 4-es fogam gyökérkezelése során azzal szembesült, hogy a gyökércsatorna be van csontosodva, így a kezelést nem tudja elvégezni-befejezni. Jelenleg egy ideiglenes tömés van a fogamban. Szeretném megtudni a beavatkozás várható költségét(gyökérkezelés+gyökértömés)

előre is köszönöm,
üdvözlettel,
Lakatos Gábor

Válasz

Kedves Gábor!

Erre a kérdésre sajnos csak konzultáció alkalmával tudunk Önnek válaszolni.

A mikroszkópos gyökértömés ára csatorna-szám függő, illetve lehet a csatornában betört műszer, régi gyökértömés stb… amiknek az eltávolítása plusz költséget jelenthet. Továbbá bizonyos esetekben CT felvétel készítésére is szükség van, illetve a fog koronai részének állapota határozza meg, hogy a gyökértömést követően hogyan zárjuk a fogat (szükséges-e csapos felépítés pl.)

A fenti rengeteg változó miatt így sajnos csak személyes konzultáció után tudunk Önnek ajánlatot adni.

A beavatkozás komplexitása miatt a foggal kapcsolatos eshetőségek átbeszélése is célszerű a kezelést megelőzően.

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk