A fogorvos válaszol

Mit lehet csinálni a fogaimmal!

A. Mária

Tisztelt Doktornő Doktor úr !Szeretnék érdeklődni pár hónap alatt nagyon tönkrementek a fogaim szteroidokat szedek tavaly július óta azonkívül vérhigítót ! Teljesen szétváltak a fogaim egymástól van 3mm távolság köztük nem tudok rágni velük mintha mozognának is úgy érzem! Azonkívül az egyikről teljesen letört a zománc és a gyökerek kivannak! Szeretném megkérdezni kapok e a TB től támogatást és hol csináltathatom a fogaimat? Köszönöm válaszukat!

Üdvözlettel: Ankáné Rácz Mária

Válasz

Kedves Mária!

Önnek először egy fogászati konzultációra lenne szüksége, hogy kezelőorvosa felmérje, milyen problémákat kell megoldani. Ez egy szájvizsgálatot, és röntgeneket jelent.

Mi egy magánrendelő vagyunk, így TB alapon nem végzünk beavatkozásokat. Első körben a területileg illetékes fogorvosát kellene felkeresni, akihez Ön tartozik. Továbbiakban Ő fog tudni Önnek segítséget nyújtani.

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk