A fogorvos válaszol

mozgó korona

Kedves Doktornő! Mozog, illetve lötyög a felső metsző fogamon a koronám. Idén júniusban már voltam fogorvosnál vele és beépített valamilyen rudat a gyökér kezelt lecsiszolt fog maradványomba. Véleménye szerint nyugodtan használhatom a metszőfogamat. Nem értem miért, de most újra bemozdult. Lehetséges, hogy valamiért nem marad meg egy korona a pillérfogon? Esetleg a ragasztó hibája? Várom válaszát.Köszönettel: Andi

Válasz

A korona alatti felépítmény nagy valószínűséggel elengedett és ez okozza az újra jelentkező mozgathatóságot. A fogról szájüregi röntgenfelvétel- kisröntgen- készítése szükséges.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk