A fogorvos válaszol

Mozgó korona?

Tisztelt Doktor Úr / Doktornő!

7 hónapja készültek 3 tagú egymás melletti fogkoronáim, az 1. számú a bal szemfogtól a bal első metszőfogig hid megoldással, a 2. számú a jobb oldali metszőfogra és a mellette lévő oldalsó metszófogra, végül a 3. számú a szemfogtól a második kisörlőig hid megoldással. A felragasztás után 4 hónappal kezdtem érezni, mintha picit, enyhén mozognának azok amelyeket fentebb 2. és a 3. számúval jelöltem, ezt úgy érzem, hogy csukott szájjal ha nyelvemmel picit megnyomom.. vagy úgy tudnám méginkább leirni mintha picit kattogna/kattanna egyet amikor megnyomom a nyelvemmel, viszont egyik nap úgy érzem mozog másik nap semmi. Visszamentem ezzel a problémával nem egy alkalommal ahhoz aki felragasztotta, elmondása szerint nincs vele probléma, nem lát semmit. Elküldött mindig azzal, hogy várjunk még. A röntgen alapján is rendben lát mindent. Mivel még nem volt koronám nem tudom mennyire normális ez, milyen érzésnek kellene legyen. Igaz az 1. számúnál nem érzem a fentebb leirtakat, ezért kételkedem. Önnek mi ezzel kapcsolatban az álláspontja? Köszönettel.

Válasz

Kedves Kérdező!

Ilyen esetben, pusztán a leírtak alapján semmit nem tudunk mondani Önnek.

Szájvizsgálat és röntgen felvételek megtekintését követően tudunk csak segíteni, ehhez egy konzultációs időpont foglalása szükséges.

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk