A fogorvos válaszol

Mozgó korona

.

Tisztelt Doktor!Sajnos a korona (ami a felso fogsor )elkezdett mozogni.Most leirom reszletesen,a felso fogsor ami egy par sajat fog es 2 beultetett fogbol all,igy az egesz korona egyben van,azert mozdult meg ,mert 2 eve ki kellett venni egy fogat ami gennyes lett,igy nem olyan stabil ,szeretnem tudni mi a megoldas,mivel egy egesz fogsorrol van szo,meg lehet menteni ?nagyon koszonom szives valaszat tisztelettel Magdi

Válasz

A fogak és beültetett műgyökerek megtarthatóságának megítéléséhez mindenképp meg kellene vizsgálnunk, de legalább egy panorama röntgenfelvételre szükség van. Ha csak a híd mozdult le, de a tartófogak stabilak és jó állapotúak, készülhet esetleg új körhíd. Amennyiben kell fogakat eltávolítani, akkor az adott szituációnak megfelelően kombinált vagy kivehető pótlás készülhet.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk