A fogorvos válaszol

Műfogsorom lehet e így használni?

P. Krisztina

Felső műfogsorom volt, elöl 3 saját fog amin korona volt. De 2fogat kihúzták maradt egy fog, hogy lehet használni így a műfosort ha csak 1fogra tudja a koronát vissza rakni. A 3 fogra egybe volt a korona nem külön külön. Mit lehet tenni így ez lenne a kérdésem? És 2 fogamat mikor kihúzták után egy jó óra eltelt akkor lettem rosszul, majd nem elájultam.

Válasz

Kedves Kérdező!

Feltételezem, hogy vagy új fogsor készül vagy a régire lesznek rápótolva fogak, így a most eltávolítottak helyén is rendezve lesz az esztétika. A maradék 1 fog is képes még a fogsor helyben tartását segíteni. Amennyiben kételyei vagy kérdései vannak, kérem beszélje meg azokat kezelőorvosával, 

Üdvözlettel

Uniklinik

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk