A fogorvos válaszol

Műfogsorom lehet e így használni?

P. Krisztina

Felső műfogsorom volt, elöl 3 saját fog amin korona volt. De 2fogat kihúzták maradt egy fog, hogy lehet használni így a műfosort ha csak 1fogra tudja a koronát vissza rakni. A 3 fogra egybe volt a korona nem külön külön. Mit lehet tenni így ez lenne a kérdésem? És 2 fogamat mikor kihúzták után egy jó óra eltelt akkor lettem rosszul, majd nem elájultam.

Válasz

Kedves Kérdező!

Feltételezem, hogy vagy új fogsor készül vagy a régire lesznek rápótolva fogak, így a most eltávolítottak helyén is rendezve lesz az esztétika. A maradék 1 fog is képes még a fogsor helyben tartását segíteni. Amennyiben kételyei vagy kérdései vannak, kérem beszélje meg azokat kezelőorvosával, 

Üdvözlettel

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk