A fogorvos válaszol

műtét után fájdalom és arc dagadás

Jó napot!Az lenne a kérdésem, hogy ma van 3-ik napja , hogy műtöttek ugyanis az alsó bölcsesség fogam alatt cisztát találtak. kiszedték a bölcsesség fogamat ami még nem nőt ki utána a cisztát is. Érzéstelenítő után nagyon fájt az arcom nem bírtam megmaradni bevettem 2 db Cataflant nem hatott csak jobban fájt rá 2 órára bevettem advil ultrát meg algoflexet utána jó volt másnap 3 szór nagyobb lett az arcom és csak feszül estére alul az állkapcsomnál be is lilult ma reggelre már szó szerint tokám nőtt beszélni is alig tudok. Az Antibiotikum semmit nem használ. Meddig fog dagadni az arcom és mikor múlik el a lila folt??

Válasz

A duzzanat a műtétet követő 2.-3. napon a legnagyobb, ezt követően fog csökkenni. A lila folt hemaroma (vérömleny), ami kb 1 hét alatt felszívódik. Az antibiotikum szedését mindenképp folytassa. Amennyiben panaszai holnapra nem csökkennek, mindenképp keresse fel a fogat eltávolító szájsebészét vagy rendelőnket!

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk