A fogorvos válaszol

Műtét utáni fájdalom

a. csee

Kedves Uniklinik!

A kérdésem, az, hogy komolyabb műtét után meddig “normális” hogy fáj, mikortól érdemes visszamenni a rendelőbe?
Kb. három hete volt egy nagyobb műtétem (egy gyerekkori baleset eredményeként az akkor gyökértömött fogból már rég felszívódott a gyökértömés, azt kellett pótolni, ill. az évek óta gyulladt részt kitisztítani, csontpótolni). Három hét után még mindig érzem, hogy ha sokat beszélek/mosolygok újra bedagad, gyulladt, fáj. Szabad még egy ekkora műtét után fájnia, vagy érdemes aggódnom és a kezelőorvost újra felkeresni (a kontrollok az első másfél hétben rendben zajlottak, legközelebb egy hónap múlva kellene mennem, amikor a sínt leszedik).

Köszönöm

Válasz

Kedves Kérdező!

Bizonytalanság, vagy panasz esetén kérem keresse fel kezelőorvosát!

Köszönöm kérdését!

Dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk