A fogorvos válaszol

Műtét utáni fájdalom

a. csee

Kedves Uniklinik!

A kérdésem, az, hogy komolyabb műtét után meddig „normális” hogy fáj, mikortól érdemes visszamenni a rendelőbe?
Kb. három hete volt egy nagyobb műtétem (egy gyerekkori baleset eredményeként az akkor gyökértömött fogból már rég felszívódott a gyökértömés, azt kellett pótolni, ill. az évek óta gyulladt részt kitisztítani, csontpótolni). Három hét után még mindig érzem, hogy ha sokat beszélek/mosolygok újra bedagad, gyulladt, fáj. Szabad még egy ekkora műtét után fájnia, vagy érdemes aggódnom és a kezelőorvost újra felkeresni (a kontrollok az első másfél hétben rendben zajlottak, legközelebb egy hónap múlva kellene mennem, amikor a sínt leszedik).

Köszönöm

Válasz

Kedves Kérdező!

Bizonytalanság, vagy panasz esetén kérem keresse fel kezelőorvosát!

Köszönöm kérdését!

Dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk