A fogorvos válaszol

Műtét utáni íny elváltozás

P. Eszter

Jó napot!

8 napja volt bölcsesség fog műtétem (kb. vízszintesen állt) és ciszta (bölcsesség fog és a 7 fog között volt, a 7es fog épp maradt, nem kellett gyökérkezelni.) eltávolításom egyszerre, bal alul. Szerencsere minden rendben ment, a varratszedés is megtörtént, a seb szepen gyógyul.

Viszont egy kis ínydarab maradt „szabadon” a fog mellett, eláll, mintha műtét utáni felesleg lenne. Ez vissza fog húzódni, vagy letapad majd, vagy szükséges lesz valamilyen korrekció még?

Köszönöm a választ!

Válasz

Kedves Eszter!

Látatlanban azt tudom feltételezni, hogy az íny duzzanata még lappadni fog, 8 naposan az íny még nem regenerálódott teljesen, azonban amennyiben panaszai nem szűnnek javaslom keresse fel a fogat eltávolító kezelőorvost!

Üdvözlettel

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk