A fogorvos válaszol

NAGYON FONTOS

K. Zoé

Üdv! Nem húzom a szót ha nem baj csak belevágok a lényegbe! Tehát! Mozgott egy fogam ezért ki akartam szedni. Eddig mindig igy csináltam a tejfogaimnál(remélem ez nem olyan nagy gond de én még gyerek vagyok ezért ez is egy tejfog volt).Sikerült is kiszedni de nagyon vérzett és amikor a tükörben megnéztem egy csúnya piros seb szerű valamit làttam de nem fájt csak ugy érzékeny volt mint mindig. Tehát szerintem nem seb. Szóval csak annyi lenne a kérdésem hogy ez nagyon rossz dolog vagy annyira nem ? A màsik pedig az hogy:miért van ez és eddig miért nem volt. Az esetleges helyesírási hibákért bocsánat.

UI.: Nagyon fontos lenne ha minél előbb kapnék választ mert nagyon fontos lenne!!!!

Válasz

Kedves Kérdező!

Nem gondolom, hogy bármi baj lenne!

Egy tejfog kihúzása után még a seb is természetes lehet egyébként, de ettől félni nem szabad! A tejfog alatt valahol ott van már a maradó fogacska is, esetleg már készül előtörni, lehet emiatt pirosabb ez a terület.

Amennyiben továbbra is aggódik emiatt, úgy kérje meg szüleit, hogy keressenek fel egy gyermek fogszakorvost. Rendelőnkben Dr. Nyúzó Brigitta kolléganőm fogadja a gyermekeket. Egy rápillantás nem árthat!:)

Remélem tudtam segíteni!

dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk